Ammattitaitoinen erikoisempiin vanteisiin keskittynyt rengasliike palveluksessanne Kuusamossa

Meillä on vuosien kokemus rengaspalveluista tuhansien renkaanvaihtojen sekä myytyjen renkaiden ja vanteiden kautta. Emme kuulu rengaspalveluissa ketjuun, mutta olemme solmineet  vuosien kokemuksemme perusteella sopimukset parhaiden toimittajien kanssa.

Autamme sinua löytämään autoosi parhaat mahdolliset renkaat ja vanteet asiantuntevalla palvelulla. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset hinnat ja laadukasta työn jälkeä.

Vanteet ovat meille intohimo, ja niihin meillä onkin tarjota myös vaativamman maun edellyttämät ratkaisut.

Teemme myös kaikki rengastyöt rutiinilla: renkaanvaihto, vannetyöt, tasapainoitus ja tarjolla on myös rengashotelli. Jos siis tarvitset rengaspalveluja tai uudet renkaat ja/tai vanteet, käänny meidän puoleen!

Teemme myös kaikki rengastyöt rutiinilla:

 • renkaanvaihto
 • vannetyöt
 • tasapainoitus
 • rengashotelli

Renkaanvaihtoon ja rengastöihin voit varata ajan tästä. Jos siis tarvitset rengaspalveluja tai uudet renkaat ja/tai vanteet, käänny meidän puoleen!

Rengasmyynti

Rengasmyyntimme valikoimasta löytyy lähes kaikki rengasmerkit. Pääasiallisella rengastoimittajallamme on jopa 400 000 rengasta toimittaa seuraavaksi päiväksi. Moninkertaisen määrän varastoista Ruotsista tai Euroopasta saamme renkaita 3–6 arkipäivässä.

Autoon tulee asentaa kooltaan, urasyvyydeltään ja ominaisuuksiltaan keliin soveltuvat renkaat, jolla maksimoidaan liikenneturvallisuus. Renkaat tulisi uusia iän puolesta  5 – max 10 vuoden kohdalla.  Suositus urasyvyydelle on kesärenkaille vähintään 4,0 mm ja talvirenkaille 5,0 mm.

Meiltä saat autoosi ja käyttöösi sopivat renkaat, tarvitset sitten kesärenkaat, talvirenkaat, nastarenkaat tai kitkarenkaat.

Vannemyynti

Vannemyyntimme tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia vanteita kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat niin 13-tuumaiset peltivanteet kuin 24-tuumaiset aluvanteet sekä kaikkea siltä väliltä. Vanteet viimeistelevät auton ulkonäön ja antavat sille yksilöllisen ilmeen. Edustamme Kuusamossa Alcar Finlandin ja Wheel Trade Finlandin vanteita.

Kauttamme saat myös erikoisvanteet ja rengasvannepaketit mönkijöihin. Ole meihin yhteydessä, kun mietit autoon tai mönkijään uusia vanteita.

Autamme mielellämme ja erikoisemmat ratkaisut vanteissa ovat erikoisosaamisemme!

Rengashotelli

Rengashotelli ja rengassäilytys helpottaa arkeasi, joten jätä renkaiden vaihdon jälkeen renkaat meille säilytykseen. Rengashotelli pakettiin kuuluu kausivaihto, säilytys, vakuutus ja pyörien pesu.

 • Rengashotellipaketti 65€
  sis. Kausivaihto, säilytys, vakuutus ja pesu.
 • Pelkkä säilytys, vakuutus ja pesu maksaa 40€.

Renkaanvaihto

Teemme renkaan kausivaihdot ajanvarauksella. Ajan voit varata myös tästä. Tarkastamme kausivaihdon yhteydessä renkaiden kunnon sekä rengaspaineet. Pyöränpulttien ja -muttereiden kiristämiseen käytämme  momenttiavainta. 

 • Renkaiden kausivaihto:
  henkilöauto 30€
  pakettiauto/maasturi 35€ *

*=Mahdolliset TPMS-työt veloitamme erikseen.

Vannetyöt

Meiltä saat renkaat vanteelle aina 24 -tuumaiseen asti. Käytämme renkaiden asennukseen apuvarsin ja muovisuojin varustettua laadukasta rengaskonetta, mikä takaa sen, ettei vanteisiin tule asennuksen aikana jälkiä.

 • Henkilö- ja pakettiautojen renkaiden vannetyöt 
  Max. 16” 50€ 
  17-18” 60€ 
  19” ja yli 70€

Hinnat sisältävät 4kpl H-A/P-A/SUV renkaan irrotuksen vanteelta, renkaan asennuksen vanteelle, sekä uuden venttiilin. Alle vaihto ja tasapainotus lisätään hintaan!

Renkaiden tasapainotus

Tasapainotamme pyörät huolellisesti ja ammattitaidolla HPA-tasapainotuskoneella, jonka kalibroimme säännöllisin väliajoin. Tasapainotuksen yhteydessä huomaamme, mikäli joku vanteista on kiero.

 • henkilö- ja pakettiautojen sekä maasturien pyörien tasapainotus 30€/sarja. 

Hinta sisältää tasapainotuksessa tarvittavat painot. Hintaan lisätään mahdollinen alle asennus.
(Huom! Ns. Sokeita, umpivanteita emme toistaiseksi tasapainota)

Renkaanpaikkaus

Meiltä saat myös renkaiden vuotokorjaukset. Käytämme renkaiden paikkaukseen huippulaatuisia kemikaaleja. Paikkaamme renkaat aina sisäkautta ja tarkastamme renkaan rungon. Mikäli vuoto tulee vanteen ja renkaan välistä, voimme tehdä pyörälle palkeentiivistyskäsittelyn siihen tarkoitetulla kemikaalilla.

Vuotokorjauksesta veloitamme seuraavan hinnaston mukaan:

 • Renkaan paikkaus: Irtopyörä 30€/Auton alta-alle 45€
 • Vuotavan venttiilin vaihto: Irtopyörä 20€/Auton alta-alle 30€

Hintaan sisältyy vuodon paikannus, renkaan ja vanteen kunnon tarkistus, renkaan irrotus vanteelta, renkaaan asennus vanteelle, uusi venttiili sekä tasapainotus.

Rengaspaineiden valvontajärjestelmä

Teemme myös rengaspaineiden valvontajärjestelmään liittyvät työt. Meillä onnistuu TPMS-antureiden diagnosoinnit, huollot sekä ohjelmoinnit. Meiltä saat myös uudet TPMS-anturit erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Voimme opettaa autollesi uudet anturit tai kopioida anturin protokollan toiseen anturiin. Hinnoittelemme rengaspaineiden valvontajärjestelmään liittyvät työt erikseen.

Olemme osa Mekonomen ketjua

Olemme osa Harrasteosa ketjua

© Kuusamon huolto ja osa | kotisivut Mainostoimisto Davas