Kuusamon Huolto ja Osa

Vuoden 2020 alussa alkoi usean vuoden haaveideni toteutuminen olevan mahdollista: Pienehkölle, nimenomaan minuun perustuvaan, kiinnostuksiin ja harrastuksiin liittyvälle yritystoiminnalle löytyi hyvät ja sopivat tilat Kuusamosta. Yritystoiminta Kuusamossa taas mahdollistaisi myös muuttamisen, koska oli tiedossa elanto perheelle, jos pystyy yritystä elääkseen pyörittämään. Kuusamossa olinkin jo viettänyt oikeastaan kaikki lomat reilut 10 vuotta ja oli mökkikin jo rakenteilla. Kauaa ei tarvinnut päätöstä miettiä kun oli kaikki palikat kasassa, koska muutosta Kuusamoon ja tällaisestä yritystoiminnasta olin haaveillut jo usean vuoden, mutta en oikein ikinä uskonut niiden kummankin pystyvän toteutumaan.

Muuttamisesta etelästä Kuusamoon ja siellä toimeentulon laskeminen uuden yritystoiminnan varaan on riskinsä. Uuden yrityksen aloittamisesta löytyi kuitenkin jo kokemusta, olinhan perustanut ja aloittanut nollasta helmikuussa 2009 Espooseen autokorjaamon ollessani 20v. Tästä toiminnasta sain myös muutaman palkinnonkin: 2012 Autofit-ketjun vuoden yrittäjä sekä 2015 pääkaupunkiseudun vuoden nuori yrittäjä. Pitkä kokemus yrittäjyydestä alalta siis jo löytyi, ja sen kaiken kokemuksen pohjalta tätäkin rakennan.

Monenlaiset moottorilla kulkevat laitteet ovat olleet osana elämää pienestä saakka, ja nuorena aloin niitä myös laittelemaan. Moottoriurheiluakin on tullut erinäisillä autoilla harrastettua. Kelkkailtua on tullut paljon juuri Kuusamon reiteillä. Omaan käyttöautoonkin vaihtuu välittömästi vähintään enemmän silmää miellyttävät vanteet alle. Vaikka koulunkäynti ei ole ikinä ollut se oma juttu mm. monista oppimishäiriöstä johtuen, suoritin kuitenkin peruskoulun jälkeen ajoneuvoasentajan tutkinnon kunnialla. Toisin sanoen yrityksen palvelut ovat olleet pitkään osa elämääni myös vapaa-ajalla työn lisäksi.

Uskon tämän kaiken näkyvän toiminnassa. Jos siis tarvitset autoosi, kelkkaasi tai mönkijääsi huolto-, korjaus-, varaosa- tai rengaspalvelua, uskon pystyvämme palvelemaan Teitä erittäin hyvin ja kilpailukykyiseen hintaan. Yritys on myös 100% kuusamolainen, eli meitä käyttämällä tuet paikallista toimintaa.

Antti Haapasalo, Yrittäjä

Olemme osa Mekonomen ketjua

Olemme osa Harrasteosa ketjua

© Kuusamon huolto ja osa | kotisivut Mainostoimisto Davas